ŁOPATKI, WIDELCE, ŁYŻKI, NOŻYKI  Jest 55 produktów.

Łopatki, widelce, łyżki, nożyki to akcesoria niezbędne w każdej, nawet niewielkiej kuchni. Te wykonane z naturalnego drewna mają sporo zalet. Przede wszystkim są bardzo wytrzymałe i odporne na różne temperatury – wysokie i niskie. Ponadto są to produkty ekologiczne, biodegradowalne i w 100% bezpieczne dla człowieka. Nie wchodzą bowiem w żadne reakcje chemiczne z pożywieniem.

Z drewna wykonane mogą być różnego rodzaju łopatki, łyżki, nożyki czy widelce. Największą popularnością cieszą się jednak klasyczne łyżki kuchenne, które wykorzystywać można na wiele różnych sposobów. Są idealne m.in. do smażenia. W przeciwieństwie do łyżek wykonanych z metalu, nie rysują powierzchni naczyń. Dlatego też bez obaw używać można ich na patelniach pokrytych delikatnym teflonem. Podobnie jest zresztą z łopatkami.

Z powodzeniem znaleźć można też drewniane łyżki do miodu, podręczne cedzaki, łopatki i czerpaki do przypraw,  nożyki do smarowania masła bądź niewielkich rozmiarów łyżeczki do cukru i soli. Wszystkie te akcesoria są funkcjonalne i łatwe do utrzymania w czystości.

Drewniane nożyki, łopatki, łyżki czy widelce to przedmioty, które doskonale prezentują się przede wszystkim w kuchniach urządzonych w sposób klasyczny, nawiązujący do stylistyki rustykalnej czy retro. Nie oznacza to jednak, że nie można ich stosować w kuchniach nowoczesnych. Są to bowiem akcesoria ekologiczne, estetycznie wykonane i bardzo funkcjonalne.

Łopatki, widelce, łyżki, nożyki to akcesoria niezbędne w każdej, nawet niewielkiej kuchni. Te wykonane z naturalnego drewna mają sporo zalet. Przede wszystkim są bardzo wytrzymałe i odporne na różne temperatury – wysokie i niskie. Ponadto są to produkty ekologiczne, biodegradowalne i w 100% bezpieczne dla człowieka. Nie wchodzą bowiem w żadne reakcje chemiczne z pożywieniem.

Z drewna wykonane mogą być różnego rodzaju łopatki, łyżki, nożyki czy widelce. Największą popularnością cieszą się jednak klasyczne łyżki kuchenne, które wykorzystywać można na wiele różnych sposobów. Są idealne m.in. do smażenia. W przeciwieństwie do łyżek wykonanych z metalu, nie rysują powierzchni naczyń. Dlatego też bez obaw używać można ich na patelniach pokrytych delikatnym teflonem. Podobnie jest zresztą z łopatkami.

Z powodzeniem znaleźć można też drewniane łyżki do miodu, podręczne cedzaki, łopatki i czerpaki do przypraw,  nożyki do smarowania masła bądź niewielkich rozmiarów łyżeczki do cukru i soli. Wszystkie te akcesoria są funkcjonalne i łatwe do utrzymania w czystości.

Drewniane nożyki, łopatki, łyżki czy widelce to przedmioty, które doskonale prezentują się przede wszystkim w kuchniach urządzonych w sposób klasyczny, nawiązujący do stylistyki rustykalnej czy retro. Nie oznacza to jednak, że nie można ich stosować w kuchniach nowoczesnych. Są to bowiem akcesoria ekologiczne, estetycznie wykonane i bardzo funkcjonalne.